Over Guido

Na zijn opleiding A-verpleegkundige(1985) specialiseerde Guido Sanen zich in diverse vakgebieden van de additieve geneeskunde, ook wel natuurgeneeskunde genoemd. Hij volgde opleidingen iriscopie, reflexzonetherapie, homeopathie, levend bloedanalyse-en HLB Bloedtest, Prognos meridiaandiagnostiek, NES Health, esteck, bioresonantie,orthomoleculaire geneeskunde, shiatsu,quantum touch, reconnection en touch for health. Om zich te blijven verbeteren is Guido continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden om lichaam en geest nog beter te doorgronden.
In zijn praktijk begeleid hij cliënten met allerlei klachten en ziektebeelden. Ruim 27 jaar praktijkervaring als Natuurgeneeskundig Therapeut en zijn klinische achtergrond als verpleegkundige geven een waardevolle combinatie om klachten en ziektes tot in de oorzaak te herleiden. Naast het sensationele ES TECK welke sedert kort ook in de praktijk nauwkeurige meetwaarden produceert op gebied van biochemie biedt  Infraroodscreening of wel Medische Thermografie een prachtige inkijk in het lichaam. Astrid en Guido Sanen zijn in oktober 2012 naar de masterclass van Dr.Carol Chandler in Lakeland, Florida geweest. Zij is pionier op gebied van medische infraroodscreening . Guido verzorgt de trainingen voor aankomend thermografisten.
Guido Sanen

Guido Sanen

2 comments

  1. Hoi Clifford en Nancy,

   Excuses met de late reactie, maar we hadden het erg druk. Zijn naar een congres geweest voor Medische Thermografie in Duitsland dus hebben weer veel geleerd!

   Wij hopen via deze website ook meer duidelijkheid te creeren, en het wat meer toegankelijk te maken voor het brede publiek. Jullie website ziet er ook goed uit!

   Groetjes,
   Lars en Guido

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s